Logo

Jordbær-Kiwibowle -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

til ca. 15 personer

 

150 g friske jordbær

4 kiwifrugter

2 flasker tør hvidvin

4 cl kiwilikør

4 cl jordbærlikør eller -sirup 4 cl hvid rom

3 spsk sukker

saft af 1 citron

1/2 flaske tør rødvin

1 flaske tør, mousserende vin

 

Jordbærrene og kiwifrugterne skæres i kvar­ter og derefter i skiver. Så lægges frugterne i en bowleskål og tilsættes 1 flaske hvidvin, kiwi likør, jordbærlikør eller -sirup, rom, sukker og citronsaft. Denne blanding stilles koldt under låg i en times tid. Så tilsættes den resterende hvidvin og rødvinen, og der røres godt. Ved servering fyldes tre fjerdedel af hvert glas med bowlen, og der fyldes op med mousserende vin efter behag. Glas­sene serveres med cocktailpind.

 

Tips:

En bowle skal være isafkølet for at få aroma og være forfriskende. Derfor skal ingredienserne opbevares i køleskabet inden tilberedningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her