Milkshakes ser dejlige og fristende ud og serveres i høje glas. Portionerne her rækker til 4 personer.
Appelsinshake
3/4 l iskold kærnemælk
saften fra 3 blodappelsiner
1-2 spsk. sukker
1/4 l vanilleis
Kærnemælk, sukker og appelsinsaft piskes godt sammen.
Saft fra blodappelsiner giver en smuk farve, men man kan naturligvis også bruge almindelige appelsiner eller appelsinjuice.
Saften fordeles i 4 høje glas.
I hvert glas kommer man 3-4 spsk. vanilleis og til sidst et sugerør.
Brug evt. mere sukker, da blodappelsiner kan være ret syrlige.
Jordbærshake
3/4 l iskold mælk
1,5 dl jordbærsaft
lidt vanilleis og jordbæris
1/4 l piskefløde
et par jordbær
Mælk og jordbærsaft blandes og hældes i 4 høje glas.
I hvert glas kommes så 1 spsk. vanilleis og 1 spsk. jordbæris, lidt flødeskum, øverst 1 jordbær.
Cacaoshake
3/4 l cacaomælk
1/4 l vanilleis
1/4 l piskefløde
lidt nødder og reven chokolade
Fordel cacaomælk i 4 glas, kom 1 spsk. vanilleis i hvert glas, øverst en top flødeskum, pynt med nødder og reven chokolade.