Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke
fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra
drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 4 personer
#
3-4 tsk sorte teblade
½ l vand
½ l ufiltreret æblejuice
Saft af ½ citron
50-100 g honning
2 stænger kanel
Ubehandlet citron- og appelsinskal
1 lille æble
*
Teblade i tefilter eller si hældes over med kogende vand.
Lad teen trække ca. fem minutter.
Æble skrælles og skæres i både.
Æblejuice, citronsaft, honning, kanel, æblebåde, citron- og
appelsinskal kommes i en gryde og bringes langsomt i
kog under stadig omrøring.
Lad blandingen trække ca. fem minutter ved svag varme.
Kanelstænger og citrusskal fjernes.
Den varme æblejuice blandes med den varme te.
Tips: Te punchen bliver endnu finere i smagen,
hvis der tilsættes en smule havtornpuré, og
æblebådene spækkes med hele kryddernelliker.