Logo

Café Orangero

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
40 g chokolade
3 dl vand
1 1/2 dl mælk
1 spsk Nescafé
8 cl Orangero (eller anden orangelikør)
piskefløde
 
Smelt chokoladen over vandbad.
Tilsæt vand og mælk og lad det koge.
Kom Nescaféen i og rør til den er opløst.
Fordel orangelikøren i 4 glas og hæld den varme chokoladekaffe i.
Pynt med flødeskum og et drys kakao.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her