Logo

Choko Caffè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Choko Caffè


# Ingredienser

Friskbrygget kaffe
20 g pulver til varm chokolade
Pynt - et lag af flødeskum
6 chokoladekugler

* Tilberedning 
Kom 20 g pulver til varm chokolade i et glas/krus.

Hæld friskbrygget kaffe i og rør, indtil chokoladepulveret er fuldstændig opløst.

Tag flødeskummet og dæk kaffens overflade helt.

Knus chokoladekuglerne ovenpå fløden.

Server straks.


Tips:
Erstat chokoladekuglerne med friskreven chokolade eller 

drys med stødt kanel i stedet for chokolade.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her