Logo

Svesker i baconsvøb -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

Barsnack til 10 personer

 

500 g store svesker uden sten

200 g bacon

 

Bacon, der skal være skå­ret i tynde skiver, skæres en gang over på tværs.

Sveskerne skal være tykke og saftige.

Hvis de virker tørre, må de lægges i blød.

Rul 1/2 skive bacon om hver sveske og sæt en tandstikker i.

Læg sveskerullerne i en alubakke og sæt den i en varm ovn under grillen, til rullerne er pænt brune på alle sider.

Vend rullerne af og til.

Man kan også stege sve­skerullerne på en stege­pande, som man ryster af og til for at få rullerne pænt brune over det hele.

 

Tips: Hvis man vil gøre noget ekstra ud af svedskerullerne, fylder man sveskerne med smuttede mandler eller optøede hummerhaler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (18 stemmer)
Siden er blevet set 8.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1120911-09-2010 12:09:48 Jan Mirsbach
prøv også med tørrede abrikoser i baconsvøb !!

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her