Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 6 glas
# Ingredienser
1 ubehandlet citron
1 ubehandlet appelsin
8 cl appelsinlikør fx Cointreau eller Grand Marnier
1 flaske rød mousserende vin
* Tilberedning
Citron og appelsin skrælles spiralformet.
Citrusspiraler lægges i en punchebowle.
Den udpressede saft og appelsinlikør tilsættes.
Dækkes til og stilles til side en til to timer.
Toppes op med isafkølet mousserende vin lige før serveringen.
Omrøres ikke.
Tips: Det er ofte svært at bedømme gæsternes tørst og hvor længe de bliver.
Lav derfor en større mængde af grundblandingen uden citrusspiraler og
fyldt på flasker kan den holde sig i køleskabet i flere uger.
Du kan således til enhver tid servere frisk punch for dine gæster.
Den skal blot toppes op med mousserende vin.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------