Logo

Bourgogne Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bourgogne Punch

Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 6 glas


# Ingredienser

1 ubehandlet citron

1 ubehandlet appelsin

8 cl appelsinlikør fx Cointreau eller Grand Marnier

1 flaske rød mousserende vin


* Tilberedning

Citron og appelsin skrælles spiralformet.

Citrusspiraler lægges i en punchebowle.

Den udpressede saft og appelsinlikør tilsættes.

Dækkes til og stilles til side en til to timer.

Toppes op med isafkølet mousserende vin lige før serveringen. 

Omrøres ikke.

 

Tips: Det er ofte svært at bedømme gæsternes tørst og hvor længe de bliver. 

Lav derfor en større mængde af grundblandingen uden citrusspiraler og 

fyldt på flasker kan den holde sig i køleskabet i flere uger.

Du kan således til enhver tid servere frisk punch for dine gæster. 

Den skal blot toppes op med mousserende vin.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her