Logo

Château De La Tour cocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Château De La Tour cocktail


# Ingredienser

3 cl canadisk whisky
3 cl Noilly Prat dry
1 cl curaçao

1 cl citronsaft
2 stænk Ricard Pastis


* Tilberedning

Ryst med is i mixerglas og si/server i cocktailglas.


Noilly Prat Original Dry oprindelse er baseret på en hemmelig opskrift fra 1813. den tørre Vermouth bliver fremstillet i det sydlige Frankrig ved brug af de fineste hvidvine. Nogle af disse vine er selektivt modnet udendørs på egetræsfade for at suge alle naturlige elementer. Selv om opskriften er hemmelig, ved vi at det er en blanding på urter og krydderier, herunder Romersk kamille og ensian fra Frankrig, muskatnød fra Indonesien og bitter appelsin fra Tunesien. Alt sammen noget som giver Noilly Prat Vermouth Dry - den unikke aroma og smag.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her