Logo

Chateau d'avize

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chateau davize


# Ingredienser

3 cl whisky
2 cl Noilly Prat sweet
1 cl Drambuie


* Tilberedning

Ryst med is i mixerglas og si/server i cocktailglas.


Noilly Prat er en vermouth som fremstillet af vindruer fra Marseillan i Hérault i Frankrig. 

Den originale opskrift er fra Joseph Noilly i 1813, og navnet er en sammentrækning af hans efternavn og hans svigersøn Claudius Prats.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her