Personer: 4
# Ingredienser
4 skiver ananas (fra dåse)
2 æbler
80 g spegeskinke i tynde skiver
cocktailbær
olie til pensling
salt
* Tilberedning
Del ananassen i mindre stykker.
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i store terninger.
Sæt kød og frugt skiftevis på 4 træspid, der pensles med olie.
Steg dem under grillen 4-5 minutter.
Drys med salt efter stegningen.
Cocktailspid skal helst serveres varme.
Tips: Man kan også bruge kylling, små frikadeller eller lever.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------