Logo

Coconut Bellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Coconut Bellini

 En variation over den berømte Belllni lavet med Cream of Coconut.

# Ingredienser

6 cl Cream of Coconut
9 cl Champagne
6 cl Ferskenpuré
1,5 cl Ferskensnaps
1 kop isterninger

Blendes indtil konsistensen er glat. 
Skænkes i 2 champagneglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her