En karakterfuld drink, som både smager af peberrod, sherry og Tabasco.
4 cl vodka
2 cl knastør sherry
1 1/2 dl tomatjuice
1 1/2 spsk citronsaft
2-3 tsk Worcestershiresauce
2-3 stænk Tabasco
1/2 tsk. fintrevet peberrod
1 tsk sellerisalt
salt og friskkværnet peber
bladselleri stilke, fyldte grønne oliven og cherry tomater til pynt
Fyld et barglas med knust is og tilsæt vodka, sherry og tomatjuice. Bland det godt.
Tilsæt citronsaft, worcestershiresauce, tabasco og peberrod efter smag.
Kom sellerisalt, salt og peber i glasset og rør rundt, til glasset er rimet, og drinken er kold. Si drinken ned i høje glas, halvt fyldt med is.
Kom pæne lange stykker bladselleri i glasset til omrøring.
Stik oliven og cherry tomater på cocktailpinde og læg over kanten af glasset.
Variation: Til Bloody Maria bruges tequila i stedet for vodka.