Logo

Gin Fizz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Gin Fizz

En fizz skal have »skum« på toppen. Her en forfriskende gin fizz - Southside Fizz


2 tsk. flormelis

½ citron

4 cl gin

knust is

apollinaris

Fyld shakeren ca. halvt op med knust is.

Drys sukker over og pres saften af den halve citron i.

Tilsæt gin.

Ryst drinken kraftigt i et par minutter.

Si den over i et højt glas.

Fyld op med apollinaris.

Gin fizz serveres med su­gerør og uden frugt.


Gin Fizz fik sit helt store gennembrud tilbage i 1900-tallets Amerika. I New Orleans var drinken simpelthen så populær, at barerne var nødsaget til at hyre hele teams af bartendere, der kunne skiftes til at shake cocktailen.

Du kan i øvrigt med fordel komme dit cocktailglas i fryseren på forhånd.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her