Du er her:
Forside
> Grain Punch
Grain Punch
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Ingredients:
10 bottles grain Alcohol
4-5 packages Fruit punch mix (dry)
Lots of Fruit (sliced)
3 bags Ice
Mixing instructions:
First and foremost, BUY A NEW GARBAGE CAN, and wash it out thoroughly!!!!! (Preferably the big ones 40-55gal). First Pour in all of the Grain (10 bottles of 1.75ml [Handle]), keep in mind that this recipie is for a Large Party, not 10 people sitting around getting loaded.....Anyway, next add the dry packets of mix. We used to get the largest industrial bags we could, don't go for quality, you're not going to remember anyway. Now this is the most critical part, the fruit. This is why I put this on here...any joker can make punch, but I figured I would distibute my years of fruit research for free....the Best friends you have in the Fruit community are the Orange and the Apple. This is because they absorb the grain better than anything else I tested. So make sure you get some of these in every glass you get, and eat them, DON'T EVER THROW THESE OUT, this is the best part of the drink. Bananas suck, they get gushy, watermellon works ok but the seeds get to be a pain in the ass when you can't see so well, pineapple is good, basically you get the point. Cut the fruit into wedges and throw it in the mix and let it sit around for a minute...Now throw in the bags of ice and fill it up to desired potency with water, mixing can be done with a canoe paddle or a 2x4 or anything else you've got lying around...a disposable camera is usually a good partner while drinking this concoction, people get really outta hand and go off the deep end.....This goes well as an iceblock shot too.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Grafton Street Sour
Næste: Grainslide
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
5
stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Apricot Fizz
• Mexican Madras
• Bitter Tears
• Negroni
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Peter Hummelgaard
Jakob Engel-Schmidt
Dan Jørgensen
Jeppe Bruus
Kaare Dybvad Bek
Magnus Heunicke
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...