Hemmeligheden bag denne drinks smukke udseende; Lagdeling!
Sørg for at følge vores instruktioner for at få den illustrative blå til grøn
effekt. Smager fantastisk. Nem at lave.
10 glas. Forberedelsestid: 5 min. Samlet tid: 5 min.
30 cl Midori melon likør
1 liter flaske ananasjuice
1 flaske mousserende vin eller champagne
30 cl Blå Curaçao
1 lime skåret i skiver og halveret, til pynt
* Tilberedning
Hæld 3 cl Midori i hvert glas.
Fyld forsigtigt hvert glas ⅓
fuld med ananasjuice,
og top derefter forsigtigt med bobler.
Afslut med 30 cl Blå
Curaçao, rør IKKE rundt.
Pynt med en halv limeskive og server.
INFO: Classic Mimosa
er en cocktail der normalt består af lige dele champagne og appelsinsaft.
Mimosa drikkes traditionelt af champagneglas til brunch,
bryllupsreception eller som del af førsteklassesservice på visse tog og fly.
Man regner med at Mimosa blev opfundet omkring 1925 på Hôtel
Ritz Paris af Frank Meier.
Den er sandsynligvis opkaldt efter det engelske navn for
Acacia dealbata.
Buck's
Fizz er en lignende cocktail, men har dobbelt så meget champagne som
appelsinjuice.
Mimosa som plante:
Mimosa pudica’s hjemland er
Brasilien, men nu om stunder vokser den forvildet i mange tropiske områder. Det
mest bemærkelsesværdige ved planten er bladenes overordentlige følsomhed, idet
de klapper sammen og kommer til at hænge nedad ved den mindste berøring eller
rystelse eller ved mørke.
Se alle de bedste
opskrifter med Mimosa
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------