Logo

Mata Hari crusta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 tsk. apricot brandy

2 tsk. appelsinsaft

1 stænk grenadine

4 cl rom

saft af 1/2 citron

1 spsk, sukker

isterninger

1 appelsinspiral

 

Dyp kanten af et afkølet cocktailglas i citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en rimfrostkant.

Kom isterninger, apricot brandy, appelsinsaft, gre­nadine og rom i en shaker.

Ryst drinken godt og hæld den op i cocktailglasset.

Pynt glasset med en ap­pelsinspiral.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her