Amaretto: En italiensk likør lavet af abrikos
kerner og smag af mandler.
Angustura bitter: Den bedst kendte bitter,
en aromatisk essens af urter rødder og bark.
Æblesnaps: En klar snaps med æblesmag
lavet af korn og kartofler.
Bacardi: Hvid rom, lagret på egefade.
Baileys: En likør lavet af fløde, irsk whisky og
alkohol.
Bourbon: Amerikansk whisky lavet af mindst
51% majs og lagret på egefade i mindst 2 år.
Cointreu: Fransk likør med orangesmag.
Creme de Cacao: En likør lavet af kakaobønner
og vanilje. Findes in både mørk og lys (klar).
Creme de Cassis: En solbærlikør.
Curaçao: Er opkaldt efter en caribisk ø, hvor den
oprindelig blev lavet. Den mest almindelige farve
er hvid (klar) men findes også i orange, rød, blå og
grøn.
Frangelico: En italiensk likør med hasselnøddesmag.
Ginger ale: Ingefær sodavand findes både med og uden
alkohol.
Grenadine: En rød ikke alkoholisk sirup, der bruges
til
at farve og søde drinks og desserter.
Ice Magic: Chokolade sauce
Kahlua: En brandy-baseret likør med kaffesmag.
Kokosmælk: Første pres af kødet i kokosnødden
kan købes på dåse.
Kokossirup: En blanding af sukker, vand og kokos
smagsstoffer.
Limoncello: Italiensk citronlikør
Malibu: En rom baseret kokoslikør.
Midori: Grøn japansk likør lavet af honning melon.
Palme sukker: En mørkebrun sukker lavet fra
kokospalmen. Også kendt som gula jawa, gula
melaka eller jaggery.
Tabasco-sauce: Stærk sauce lavet af eddike, rød
peber og salt.
Tequila: Lavet af frisk og gæret agave saft, dobbelt
destilleret for at gøre den klar.
Triple Sec: Stærk hvid (klar) likør med orangesmag.
Svarer til Curaçao.
Vermouth: Hedvin med krydret smag fra krydderurter,
fås i tør (hvid) og sød (Bianco og Rosso).
Worcestershire-sauce: Tynd, mørkebrun stærkt
krydret sauce, bruges til at krydre.