Du er her:
Forside
> Pepe''s Flame of Love Martini
Pepe''s Flame of Love Martini
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Ingredients:
2 oz Vodka (Stolichnaya)
2-3 drops Sherry (La Ina)
2 Orange peels
Ice cubes
Mixing instructions:
As explained from the great bartender Pepe Ruiz of Beverly Hills Chasen's Restauraunt: "You swirl a few drops of La Ina Sherry in a chilled stem glass and pour it out. Than squeeze a strip of Orange peel into the glass and flambe' it with a with match. Throw away the peel. Now fill the glass with Ice to chill again, then throw that out. Add vodka, than flambe' another orange peel around the rim. Now throw out the second burnt peel. Then just stir it gently. And drink, drink."
Creator/contributor's comments:
The great Dean Martin was responsible for the creation of this drink. He regularly visited the bar at Chasen's in Beverly Hills and told the bartender - Pepe Ruiz - that he was bored with the same old Martini's. Pepe than spent three weeks experimenting until he came up with this drink. Dean was reportedly floored by this drink and it soon became his favorite Martini. Frank Sinatra immortalized the drink in a 1962 recording entitled "Nothing But the Best (Is Good Enough for Me)". The lines "I like my martini, with burn on the glass" is a veiled tribute to the drink. Hollywood legend has it that Frank ordered 65 of the drinks in one night - for his guests.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Pep
Næste: Pepito Lolito
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
2
stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Dick Wells
• Rum Aid
• Fairy Belle Cocktail
• Shoot
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Stram udlændingepolitik
Nå vores klimamål
CO2-afgift på køer
Oprensning af søer og åer
Færre afgifter
Færre offentlig ansatte papirnussere
Mindre bureaukrati
Mindre snak, mere handling
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...