Logo

Pimpernel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stænk Angostura

2 cl Anisette-likør

4 cl Peach Brandy

knust is

apollinaris

1 kvist frisk mynte

1 cocktailbær

 

Læg cocktailbærret i bun­den af et cocktailglas, der fyldes halvt op med knust is.

Hæld Angostura, likør og Peach Brandy over.

Rør godt rundt og fyld op med apollinaris.

Skyl pebermyntekvisten og stik den i glasset. .

Pimpernel serveres med sugerør.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her