Logo

Ponche de Pina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
3 Pineapple
3 cups Water
3 Cinnamon sticks
2 tsp whole Cloves
2 tsp whole Allspice
3/4 cup Sugar
1 cup Coconut milk
1 qt Light rum
Mixing instructions:
Peel pineapples, chop or shread. Add water and let stand overnight. Put in large saucepan with spices, sugar, and coconut milk. Boil for 5 minutes. Strain liquid into large pitcher. Add rum and serve hot.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her