Logo

Rainbow Pousse-Café

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 cl Brun Creme de Cacao
1 cl Creme de Violette
1 cl Gul Chartreuse
1 cl Maraschino likør
1 cl Benedictine
1 cl Grøn Chartreuse
1 cl Cognac

Skænk ingredienserne lagvis i den angivne rækkefølge. Start med at hælde Creme de Cacao i bunden af glasset og slut af med Cognac øverst.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her