Logo

Seelbach Cocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
4 oz good quality Champagne
1 - 1/2 oz Bourbon
1/2 oz Triple sec
7 dashes Peychaud bitters
7 dashes Angostura bitters
Mixing instructions:
Add bourbon, bitters, and triple sec first. Fill rest of glass with champagne. Depending on the size up your flute, you might need to put less bourbon in. Garnish with orange twist.
Creator/contributor's comments:
A very sophisticated, but potent cocktail. Perfect to start off a classy evening on the town.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her