Et glas champagne eller et glas vin er godt, men ikke
alkoholfrit. Og her er charmen ved at mixe bowler og punche fra drikkeABC.dk –
de findes også uden alkohol
Til 6 personer
#
Blomsterblade fra to teroser
2 spsk farin
2 cl limesirup
Saft af 4 store citroner.
50 cl assam-te
2 flasker klar pærejuice
2 flasker danskvand
Hindbær (friske eller dybfrosne)
*
Blomsterblade knuses med farin.
De blandes med limesirup og citronsaft.
Der brygges en meget stærk te (dobbelte mængde teblade)
Skal trække fem minutter.
Hældes straks over isterninger i en stor skål.
Den afkølede te blandes med blomsterbladene.
Stilles køligt ca. tolv timer.
Hældes gennem si i en punchebowle.
Toppes op med isafkølet pærejuice.
Omrøres. Isafkølet danskvand
tilsættes.
Hindbær kommes i bowlen.
Pyntes eventuelt med en hel terose.