Logo

Waldorf frappé -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

2 cl whisky

2 cl brun vermouth

2 cl anisette

1 stænk angostura

knust is

 

Kom den knuste is i en shaker.

Hæld whisky, vermouth og anisette over og ryst det godt sammen.

Hæld drinken op i et cock­tailglas (den skal ikke sies) og giv den et stænk angostura.

Til en frappe hører der sugerør.

 

Waldorf frappe kan også rystes uden is, men glasset skal da fyldes halvt med meget fint knust is

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her