Logo

Pistacesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hakkede pistacienødder
1 stang vanilje
3-5 dl mild akvavit eller vodka
evt. lidt sukker
 
Kom nødderne og vaniljestangen i akvavitten eller vodkaen, og lad det stå
i to uger - husk at ryste det af og til.
Filtrer nu blandingen, indtil væsken er helt klar.
Drikkes iskold til frokosten eller trækker med lidt sukker og nydes som
aperitif.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her