Logo

Citron Bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citron Bowle

 (4-6 personer)


# Ingredienser

6 citroner
5 dl rødvin
2½ dl vand
3 dl sukker
½ fl. halvtør hvidvin
½ fl. champagne


* Tilberedning 

Skyl citronerne grundigt, tør dem af og skræl dem ganske tyndt. 

Skær skrællerne i 2 cm lange stykke, der lægges i en krukke. 

Pres de 4 citroner (pak de sidste 2 ind og læg dem i køleskabet). 

Hæld citronsaft, rødvin og vand over citronskallen. 

Tilsæt sukker og rør rundt. 

Lad det række ca. 3-4 timer i køleskabet. 

Rør af og til i blandingen, så sukkeret bliver helt opløst. 

Si citronskallen fra og hæld punchen i en bowle. 

Tilsæt den iskolde hvidvin og champagnen. 

Pil al den hvide hud af de sidste 2 citroner. 

Skær dem i tynder skiver der lægges i bowlen.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her