Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 4 personer
#
4 appelsiner
4 grapefrugter
4 spsk sukker
10 cl amaretto
1 liter tør hvidvin
Saft af ½ citron
75 cl tør mousserende vin
1-2 stilke citronmelisse
Appelsin- og citronskiver
*
Skallen hvidt skind fjernes på appelsiner og grapefrugt.
Skind på frugtbåde fjernes og saften opfanges.
Resterende saft fra det løsnede skind presses ud.
Frugtbåde og saft kommes i en punchebowle.
De drysses med sukker, og amaretto hældes over.
Bowlen tildækkes og stilles til side ca. en time.
Derefter tilsættes godt afkølet hvidvin.
Smages til med citronsaft og toppes op med
isafkølet mousserende vin.
Pyntes med citronmelisse, appelsin- og citronskiver.