SLUSH
ICE - Melon og kiwi er frisk og uimodståelig, den fine grønne farve og den
blomsteragtige duft er en fryd for sanserne.
Saftigt udstyr: Juicemaskine
Ingredienser:
3
kiwi
½
melon
Giver
2 glas
Hvordan:
Pres
melonen, bland juicen med vand i en flad skål, frys det i en time.
Tag
skålen op af fryseren og rør godt rund.
Frys
det yderligere en time, rør godt i isen.
Del
den i 2 glas.
Skræl
kiwierne, pres dem og hæld forsigtigt juicen over slush icen.
Det
er nu klar til servering.
Slush ice
Slush
ice er store, kolde drikke, der er lavet af knust is, frugt juice og af og til koncentreret
frugtsaft. De kan drikkes af et langt, tykt sugerør, hvilket giver den bedste
smagsoplevelse. Velsmagende slush ice kan blandt andet laves ved delvis at fryse
frugt juice og vand, og så røre godt i det lige før det fryser helt.
Blandinger til slush ice
Brug
nok frugt til at lave ca. 2 dl juice og bland det med ca. 1 dl vand.
Citrusfrugter og bær giver de bedste blandinger, men husk, at mængden af juice,
du får ud af frugten, kommer an på, hvor kraftig din saftpresse er. Som regel
får man 2 dl af fire appelsiner, halvanden grapefrugt, seks limefrugter, 1 ananas eller 275 g jordbær eller
hindbær. Melonjuice kan også bruges, men det indeholder som regel en del vand,
så der skal ikke ekstra vand i. En honningmelon eller en halv vandmelon vil
give nok juice.
........................................................................................................................