Logo

Creoler cobbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Creoler cobbler


# Ingredienser

2 tsk sukkerlage

1 tsk citronsaft

6 cl rødvin

1 stænk cognac

1 stænk angostura

knust is

1 skive appelsin

4 kirsebær uden sten


* Tilberedning 

Ryst sukkerlage, citron­saft, rødvin, cognac og an­gostura sammen i en sha­ker.

Fyld et højt glas halvt op med knust is.

Skær appelsinskiven i små stykker og læg dem i glasset sammen med kir­sebærrene.

Hæld drinken over og rør forsigtigt i den med en bar­ske.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her