# Ingredienser
2 tsk sukkerlage
1 tsk citronsaft
6 cl rødvin
1 stænk cognac
1 stænk angostura
knust is
1 skive appelsin
4 kirsebær uden sten
* Tilberedning
Ryst sukkerlage, citronsaft, rødvin, cognac og angostura sammen i en shaker.
Fyld et højt glas halvt op med knust is.
Skær appelsinskiven i små stykker og læg dem i glasset sammen med kirsebærrene.
Hæld drinken over og rør forsigtigt i den med en barske.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------