En variation af Val d'lsère Shooter, minder om den italienske Flammende Sambuca.
# Ingredienser
4 cl Galliano
2 cl cognac
1 stjerneanis
* Tilberedning
Kom Galliano og cognac i en lille gryde og varm det forsigtigt op.
Hæld det langsomt i et varmefast glas på en lille tallerken.
Tilsæt stjerneanis.
Sæt ild til overfladen med en lang tændstik.
Lad det brænde, til stjerneanissen har sydet og har afgiver sin aroma.
Køl drinken lidt af inden serveringen, glassets kant kan være meget varm.
Variation:
Brug kun Sambuca og læg 2-3 kaffebønner i overfladen i stedet for stjerneanissen før antændelse.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------