Logo

Julebryg 2003 Brøckhouse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brøckhouse
Brygget for første gang: 2003
Type: Ale
Alkohol: 8.3%
Flaskestørrelse: 70 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Brøckhouse juleøl har det hele. Brygget med en belgisk overgær og med hele fem forskellige malte og sukre: Pilsnermalt, hvedemalt, aromamalt, chokolademalt og rørsukker. Smagen er dyb, varm og fyldig, med en tydelig chokoladesmag. En ægte klosterøl med duft af julens faste ingredienser som figner, dadler, nelliker og abrikos. Der er brugt bitter humle: Nothern Brewer og aromahumle East Kent Goldings. Brøckhouse Julebryg er lagret i tre måneder og kan sagtens gemmes i op til ti år. En øl der passer perfekt til den fede danske julemad. Serveres ved 10-12 grader.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her