Logo

Iscafe flamberet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Iscafe flamberet


Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 4-6 personer
#

4 top tsk pulverkaffe 
2 kopper vand 

1 brev vaniljesukker 
½ pakke vaniljeis (½ l)
½ pakke nøddeis (½ l)
4 likørglas cognac / brandy (à 4 cl)

4-8 stykker hugget sukker 

*

Kaffen opløses med to kopper varmt vand, og

vaniljesukker tilsættes. Afkøles.

Is fordeles i fire til seks høje (helst tykke) glas.

Spædes op med kold kaffe.
Cognac opvarmes sammen med hugget sukker i

en lille kobbergryde.

Tag gryden af varmen og antænd den.

Den brændende cognac hældes over iskaffen.

 

Tips: Der kan også bruges rom med høj

alkoholprocent i stedet for cognac.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her