Du er her:
Forside
> Brugs
Brugs
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Bryggeri: Brouwerijen Alken-Maes Brasseries
Brygget for første gang:
Type: Hvedeøl
Alkohol: 4.8%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:
Jan Hughein fra Bruges, Nordeuropas Venedig, grundlagde sit eget bryggeri i byen i 1455. I 1587 åbnede den tilhørende kro T Hamerken. Disse to begivenheder medførte en vigtig udvikling i produktionen af øllen Brugs. Sammen med handelsaktiviteterne i den blomstrende by holdtes bryggeritraditionerne i hævd igennem flere århundreder. Den klare Brugs hvedeøl har sine rødder i byen Bruges. Hvedeøl har en stor andel i ølkulturen. Overgærede øl var de første øl, der blev brygget. Ikke før 1920 dukkede de første undergærede øl op. Overgærede øl blev igen senere populære. I 1980 nåede hvedeøl tidligere tiders popularitetsniveau. Brugs, en hvedeøl med historie, er lige i hjertet af ølkulturen og traditionen: det er en ufiltreret, overgæret øl, der gennemløber 2. gæring, efter den er tappet på flaske. Dette atraktive produkt kan karakteriseres som en letdrikkelig øl og en tørstslukker.
Øllen er lysgylden i farven med en fin balance mellem det sure og det søde, det friske og det frugtige. Grundet den ikke er filtreret efter lagring, er øllen naturlig grumset, hvilket giver den specielle smag. Denne hvedeøl er udelukkende brygget på malt. Den specielle smag af hvede, sammenholdt med den kraftfulde duft af humle, appelsinskræl og koriander, giver øllen en kraftig og forfriskende karakter.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Brugge Tripel
Næste: Brugse Tripel
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
2
stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Nørrebro Bryghus New York Lager
• BrewPub Été
• Paulaner Premium Pils
• Chimay
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
Kogebog.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...