Logo

Hylde snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 dl. modne hyldebær
5 dl. vodka

De modne bær tilsættes vodka.
Filtreres og fortyndes (vejl. 1:1).
Det høje vandindhold i bærene kan sænke alkoholprocenten drastisk.
Snapsen egner sig ikke til lagring, men vil ikke tabe smag hurtigt. Har man smagt varm hyldebærsaft, vil man kunne forestille sig, hvorledes denne snaps smager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her