Logo

Kræge brændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De frostmodne bær skylles grundigt og lægges i et glas. De dækkes med alkohol og trækker et par måneder. Væsken sies fra og henstilles til klaring en uges tid, hvorefter essensen hældes på en ny flaske til lagring. Dette koncentrat af smagsstoffer i alkohol tilsættes vodka eller en snaps - fx Brøndum. Smagen kommer oftest bedst frem, når essensen er stærkt fortyndet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her