Personer: 4-6
# Ingredienser
6 citroner
5 dl rødvin
2½ dl vand
3½ dl (300 g) sukker
½ fl. halvtør hvidvin
½ fl. champagne / mousserende vin
* Tilberedning
Sæt hvidvin og champagne til afkøling.
Skyl citronerne grundigt, tør dem af og skræl dem ganske tyndt.
Skær skrællerne i 2 cm lange stykker, der lægges i en krukke.
Pres de 4 citroner (pak de sidste to ind i folie og læg dem i køleskabet).
Hæld citronsaft, rødvin og vand over citronskallen.
Tilsæt sukker og rør rundt.
Lad det trække ca. 24 timer i køleskabet.
Rør af og til i blandingen, så sukkeret bliver helt opløst.
Si citronskallen fra og hæld punchen i en bowle.
Tilsæt den iskolde hvidvin og champagnen.
Pil al den hvide hud af de sidste 2 citroner.
Skær dem i tynde skiver, der lægges i bowlen.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------