Logo

Chartreuse med champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Chartreuse med champagne


# Ingredienser

4 cl grøn Chartreuse

1 stænk citronsaft

champagne

1 isterning


* Tilberedning 
Chartreuse med champagne skal serveres iskold
Læg champagnen på is.
Hæld chartreuse i et højt glas.
Tilsæt citronsaft og en isterning.
Lige før serveringen fyl­des glasset op med cham­pagne.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her