Logo

Irish coffee -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Artikel billede

- er kendt og skattet verden over.

 

1 dl piskefløde

4 kopper frisklavet kaffe

4 kopper puddersukker

8 cl Irish Whiskey

 

Pisk fløden let og stil den i køleskabet.

Læg 1 tsk. puddersukker i hvert glas eller krus.

Hæld 2 cl whiskey over og fyld op med gloende varm kaf­fe.

Rør til sukkeret er opløst.

Læg fløden øverst, i et tykt lag, der fuldstændig dæk­ker.

Nu må der ikke mere røres i kaffen.

Kaffen drikkes ved at man suger den igennem flø­den; det fremhæver den fine smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her